Om Linja

Min webshop er præget af at jeg er neurodivers. Neurodiversitet som f.eks. autisme, er ikke en sygdom. Neurodiversitet betyder blot at ens hjerne fungerer anderledes end hvad der er typisk. Min hjerne arbejder meget langsomt, og det står rigtig meget i vejen for mig. Det tager derfor meget energi og lang tid at producere mine varer.

Neurodivers < > Neurotypisk

I Januar 2021 traf jeg en skelsættende beslutning. Jeg erkendte at Corona pandemien ikke ville forsvinde foreløbig. Det føltes som at mit liv var gået istå, så jeg traf en beslutning. Jeg ville investere i noget hobbyudstyr som jeg ville få en masse oplevelser ud af, så der igen kom energi på hverdagen. Jeg købte en Ipad, en farveprinter og en skæremaskine, og så var det bare at komme igang med at designe og skære ud.

Jeg har aldrig fundet den rette hylde, men nu har jeg bygget mig en reol.

Jeg har igennem mit liv lært en masse her og der. Jeg har en uddannelse som multimedie designer, har gået på Købmandsskolen og stået i butik. Jeg har taget forskellige kurser i kunst, og har derudover lavet forskellige kreative sysler. Det var først da jeg stiftede egen virksomhed at jeg for alvor oplevede at mine kompetencer kunne bruges sammen. Det er ret utroligt.

Jeg designer og laver selv alle tryk og udskæringer. Jeg bruger mine egne fotos til tryk på krusene, tager varefotos, laver fotoredigering og står for vedligeholdelse af webshoppen. Jeg står også selv for regnskab. Jeg har selv strikket huerne, men ikke karkludene.

Min adhd-hjerne elsker at starte nye projekter, så derfor har jeg mange vare-kategorier.

Kort efter at jeg startede med at skære vinyl ud, og trykke, synes jeg at jeg var løbet jeg tør overflader at trykke på. Jeg går meget op i bæredygtighed, så jeg købte nogle stofnet, da jeg synes at det er en vare som alle kan bruge. Jeg har bevidst valgt at mine produkter ikke er henvendt til noget specifikt køn. Jeg tilhører selv Lgbtqia+ -miljøet.

Mit udvalg af varer har over det første år spredt sig videre til bl.a. tryk på krus, nøgleringe, punge og muleposer. Den nyeste varekategori er bøger.

Jeg har selv brug for overblik, og det er udgangspunktet for de bøger jeg udgiver. I skrivende stund har jeg udgivet en notesbog, 3 versioner af en kalender ( på Tysk, Engelsk og Dansk ) og nu også en bog til måltidsplanlægning. Man bruger den til at opliste hvilke madvarer man har i skabe, skuffer, køleskab og fryser.